Müge Anlı, 38 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Nurhan Birgin’i arıyor

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde pazartesi günü ortadan kaybolan işitme ve konuşma engelli Nurhan Birgin’i bulmak için annesi ve kız kardeşi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı ve ekibi genç kadının nerede ve kiminle birlikte olduğunu araştırıyor.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde işitme ve konuşma engeli olan 3 çocuk annesi Nurhan Birgin Pazartesi günü terziye gittiğini söyleyerek ortadan kayboldu. Nurhan Birgin’in annesi ve kız kardeşi genç kadını bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. İddialara göre; genç kadının 40-45 yaşlarında bir adam tarafından kaçırıldığı düşünülüyor. Genç kadının İstanbul’un Aksaray ilçesinde bir otelde alıkonulduğu iddia ediliyor. Birgin’in kız kardeşi canlı yayına telefonla bağlandı ve işitme engelli genç kadının abisinin eski eşini aradığını söyledi. İddiaya göre Birgin, korktuğunu ve yanındaki kişinin kendisinin üzerine kapıyı kilitlediğini söyledi.

Müge Anlı, 38 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Nurhan Birgin’i arıyor ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.