Mudanya'da turist kadına tekme tokat saldırı!

Bursa'yı ziyarete gelen turist, Mudanya ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir kadın tarafından darp edildi. Kadın, turistten para istedi, turistin bu isteği geri çevirmesi üzerine 'Kocama baktın' diyerek saldırdı. Darp edilen turist çevredeki vatandaşlar ve polisten yardım istedi.

Mudanya'da feribot iskelesinde bir kadın önce para istediği ardından da kocasına baktığını iddia ettiği turist kadını darp etti.

İHA'nın haberine göre olay, Bursa'nın Mudanya ilçesinde feribot iskelesinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kadın, Bursa'yı ziyarete gelen başka bir kadından para istedi. Kadın, turist kadının para vermemesi üzerine 'Kocama baktın' diyerek saldırdı.

Darp edilen turist, çevrede bulunan vatandaşlardan ve polislerden yardım istedi. Turist kadının 'Polis yok mu' diye bağırması üzerine saldırgan kadın olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Mudanya'da turist kadına tekme tokat saldırı! ile ilgili etiketler Bursa Mudanya Darp Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.