Mucize filminin konusu nedir? Mucize oyuncuları kimlerdir?

10 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Mucize filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dram – komedi türündeki film Mucize hangi kanalda, Mucize oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

10 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Mucize adlı dram - komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Mucize 2015 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Mucize adlı dram filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Mucize filminin konusu nedir, Mucize oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Mucize filminin konusu ne?

Mucize filmi 1960'ların yoksulluk içerisindeki Türkiye’sine ayna tutan, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de beyazperdeye taşımayı başaran bir filmdir. Ege'nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin hikayesini konu alan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocuklarını da anlatmaktadır.

Mucize filminin konusu nedir? Mucize oyuncuları kimlerdir?

Başarılı müzik kariyerinin ardından sinemaya yönelmiş olan yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü uzun metrajlı filmi olan Mucize, yine dram öğelerinin ağır bastığı bir öyküye sahip filmi ile karşımıza çıkıyor. Senaryosu da Kırmızıgül'e ait olan projede Talat Bulut, Mert Turak gibi isimler yer almaktadır.

Mucize filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

Oyuncular: Talat Bulut, Mert Turak, Mahsun Kırmızıgül

Tür: Dram, Komedi

Yapım Yılı: 1 Ocak 2015 / 2s 16dk

Mucize filminin konusu nedir? Mucize oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler mucize filminin konusu ne oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.