Mucize Doktor'un oyuncu kadrosunda sürpriz isim!

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, başarılı oyuncu kadrosuyla izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan fenomen diziye sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor dizisi, farklı senaryosunun yanı sıra başarılı oyunculukları ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarının fenomen dizisinde dengeleri değiştirecek yeni bir karaker dahil oluyor. 

Savant sendromlu deha 'Ali’nin tıp fakültesinin birincilikle bitirmesini ve asistan cerrah olarak bir hastanede işe başlamasını konu eden dizi daha ilk bölümü ile gündemi salladı. Kore dizisi 'Good Doctor'dan uyarlanan Mucize Doktor'a yeni bir oyuncu daha katılıyor.

Survivor yarışması ile ilk kez karşımıza çıkan daha sonra birçok dizide rol alan Serenay Aktaş dizinin kadrosuna asistan 'Elif' olarak katıldı.

Mucize Doktor'un oyuncu kadrosunda sürpriz isim!

DENGELERİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYOR

Hastanede dengeleri değiştirecek olan Elif asistan, Ali ile Nazlı Doktor'un arasının açılması fırsat bilerek Ali'ye yanaşacak. Ferman Doktor'a gizli gizli hayranlık duyan Elif asistanın gerçek niyeti ise sonradan ortaya çıkacak.

Serenay Aktaş'ın başarılı bir şekilde hayat vereceği Elif asistanın ise diziye önümüzde günlerde katılması bekleniyor.

Mucize Doktor'un oyuncu kadrosunda sürpriz isim! ile ilgili etiketler Fox TV Serenay Aktaş Taner Ölmez Murat Aygen Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.