Mucize Doktor'un Beliz Boysal'ı Hazal Türesan ses tellerinden ameliyat oldu

Son olarak 64. bölümüyle final yapan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Beliz Boysal karakteriyle izleyici karşısına çıkan 36 yaşındaki oyuncu Hazal Türesan ameliyat masasına yattı. Ses tellerinden ameliyat olan Hazal Türesan sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

2017 yılında rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları’nda hayat verdiği 'Yasemin' karakteri ile hafızalara kazınan, son olarak Mucize Doktor dizisiyle izleyici karşısına çıkan 36 yaşındaki oyuncu Hazal Türesan ses tellerinden operasyon geçirdi. Türesan kötü haberi 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından duyurdu.


Ameliyat sonrası hastane odasından bir paylaşımda bulunan Hazal Türesan paylaşımına şu notu düştü:

''Dün canım doktorum mucize insanım Dr. İsmail Koçak ses tellerimden ameliyat etti beni. Mis gibi uyandım. Şimdi bir hafta sessizlik.''

Mucize Doktor'un Beliz Boysal'ı Hazal Türesan ses tellerinden ameliyat oldu


Hazal Türesan'a çok sayıda takipçisinden ve hayranlarından geçmiş olsun mesajları yağdı.

Mucize Doktor'un Beliz Boysal'ı Hazal Türesan ses tellerinden ameliyat oldu ile ilgili etiketler Hazal Türesan Ameliyat Sosyal Medya ses teli ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.