Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu evlendi

'Mucize Doktor' dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle gönüllerde taht kuran 34 yaşındaki başarılı oyuncu Taner Ölmez, 30 yaşındaki meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturdu.

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, dizinin finalinde evlendiği yerde nişanlısı Ece Çeşmioğlu ile dünyaevine girdi.

Taner Ölmez, "Dostlarımız, arkadaşlarımızdan kemik bir kadro ile birlikteyiz. Güzel olacak. Geleneklere çok bağlı kaldık. Geleneklere çok bağlı kaldık. Ne varsa yaptık. Çok güzel olmuş, çok yakıştı. Keyfimiz yerinde" dedi.

Ece Çeşmioğlu ise, "Taner'in heyecanını paylaşıyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve beklediğimiz bir günü. Pandemi nedeniyle beklemek zorunda kaldık. Çok şükür şu an buradayız. Her şey çok güzel gidiyor, inşallah böyle de devam eder" açıklamasında bulundu.

''KORONAVİRÜS OLMASA ŞİMDİYE ÇOKTAN EVLENMİŞTİM''

Tamer Ölmez, aylar önce 'Aşk hayatın nasıl?' sorusuna böyle vermişti: Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Koronavirüs salgını olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikah salonuna gidip kıyarız.

İşte nikahtan ilk kareler...

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu evlendi

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu evlendi - Resim : 2

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu evlendi - Resim : 3


Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu evlendi - Resim : 4

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez ile oyuncu Ece Çeşmioğlu evlendi ile ilgili etiketler Ece Çeşmioğlu Tamer Ölmez ali vefa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.