Mucize Doktor 31 Aralık bu hafta neden yok? Mucize Doktor 44. yeni bölüm ne zaman?

Mucize Doktor 44. bölümün her zamanki gününde ekranlarda yayınlanmaması izleyenleri şaşırttı. FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 44. bölümünün 31 Aralık akşamında neden yayınlanmadığı da belli oldu.

Başarılı oyuncuları ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken dizi Mucize Doktor her Perşembe günü FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. 31 Aralık Perşembe günü yayın akışında yer almayan Mucize Doktor’un yayından mı kaldırıldığı merak ediliyor.

Mucize Doktor Neden Yok?

 FOX TV'de her Perşembe günü saat 20.00'da yayınlanan Mucize Doktor dizisi 31 Aralık Perşembe günü yılbaşı yayınlanacak özel programlar nedeni ile bir hafta ertelendi. Yeni bölümün 7 Ocak Perşembe günü yayınlanması bekleniyor. 

Mucize Doktor 44.bölüm neden yok?

Mucize Doktor 43. Bölümde Neler Olmuştu?  

Ferman, Nazlı ve Ali prestijli bir ödül için yurtdışında bir konferansa gitmektedir. Ama Ezo herkese sürpriz yapıp aynı uçağa binince daha en başından ortalık karışır. Diğer tarafta mahkemeye çağırılan Tanju, cerrahi bölümü Demir ve Doruk’a emanet etmek zorundadır. Acile kritik durumda bir hasta getirilince Demir ve Doruk’un Tanju’dan habersiz harekete geçmekten başka şansı kalmaz.

Aynı sırada uçaktaki yolcular gizemli bir hastalığa yakalanmaya başlar. Zaman hem Demir’le Doruk hem de uçaktaki yolcular için süratle daralırken herkes limitinin sonuna kadar test edilir. Ve sonunda ölümle burun buruna gelenler kendilerini bile şaşırtacak itiraflarda bulunacaktır.

Mucize Doktor 31 Aralık bu hafta neden yok? Mucize Doktor 44. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Mucize Doktor 44. bölüm neden yok ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.