Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı izle! Ali'nin dönüş mücadelesi!

Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam 10. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Ali'nin cerrahi bölümden alınması hayal kırıklığına yol açıyor. Adil Hoca ile Nazlı onu geri getirebilmek için mücadele veriyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Ali'nin cerrahi bölümden alınması hayal kırıklığına yol açıyor. Adil Hoca ile Nazlı onu geri getirebilmek için mücadele veriyor. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam 10. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

MUCİZE DOKTOR 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mücize doktor yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

MUCİZE DOKTOR 10. SON BÖLÜM BÖLÜM ÖZETİ

Ali patolojiye alınmaktan mutsuzdur. Nazlı onu cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ama Ferman aldığı kararın dimdik arkasında durur, Adil Hoca da başka bir şeyi amaçlayarak sessiz kalır. Bir hastanın ailesi Ali’yi ameliyatlarında isteyince beklenmedik bir cerrahiye dönme fırsatı doğar. Ancak her şeyden önce, hangi bölümde çalışırsa çalışsın, Ali’nin hayatla ilgili alması gereken bir ders vardır.

Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı izle! Ali'nin dönüş mücadelesi! ile ilgili etiketler Fox TV Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.