Mucize babadan kızına doğum günü sürprizi! Gözyaşlarına boğuldular...

Koronavirüse yakalandıktan sonra tam 22 gün yoğun bakım ünitesinde solunum cihazlarına bağlı kalan doktor Selçuk Köse (Karahan), hayati tehlikeyi atlattı. Virüsle savaşan doktor, kendine gelir gelmez kızı Tilbe Nil'i görüntülü olarak arayarak doğum gününü kutladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüse yakalandıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik kararıyla yeni tedavi yöntemini kabul eden ve hastalığı 22 günde yenen doktor Selçuk Köse (Karahan) kızına en güzel doğum günü hediyesini verdi.

DOKTOR BABADAN KIZINA SÜRPRİZ TELEFON!

Bakırköy Doktor Sadi Konuk Devlet Hastanesi görevliyken koronavirüse (Covid-19) yakananan Selçuk Köse'nin kendine gelir gelmez ilk iş olarak kızı Tilbe Nil’i cep telefonundan görüntülü olarak aradığı ortaya çıktı. Yanında bulunan hemşireler ve hasta bakıcıların yardımı ile konuşan doktor Köse, 13 Nisan Pazar günü yaptığı görüşmede kızı Tilbe Nil’in doğum gününü kutladı. Sürpriz görüşmede kızı Tilbe Nil gözyaşlarını tutamadı.

Mucize babadan kızına doğum günü sürprizi! Gözyaşlarına boğuldular...

“HAYATIMIN EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ!”

Babasının 25 gün sonra gören Tilbe Nil ”Benim için en güzel doğum günü hediyesi. Hayatımın en güzel hediyesi. Seni çok özledim. Babam benim. Seni çok öpüyorum. Canım babam benim. Çok iyi fit olmuşsuuun. Kurtuldun” diye gözyaşları içinde babasına seslendi. Doktor Köse ise kızına ”Doğum günün kutlarım kızım. Ben iyiyim. Kurtuldum. Seni özledim.” diye karşılık verdi.

Mucize babadan kızına doğum günü sürprizi! Gözyaşlarına boğuldular... - Resim : 2

TİLBE NİL BABASINI 25 GÜN SONRA GÖRDÜ!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Tilbe Nil, babasını 25 günden beri hiç görmüyordu ve hastalığı ile ilgili olarak büyük üzüntü yaşıyordu.

Mucize bir şekilde koronavirüsü yenerek, yaşama yeniden tutunan doktor Selçuk Köse (Karahan)’ın eski eşinin de, kızı Tibe Nil ile görüşmesi sırasında, kendi cep telefonu ile hem görüntüleri çektiği, hem de gözyaşları döktüğü ifade edildi.

Mevlüt Yüksel/ÖZEL HABER

Mucize babadan kızına doğum günü sürprizi! Gözyaşlarına boğuldular... ile ilgili etiketler SuperHaber doktor Koronavirüs Korona Selçuk Köse
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.