"Mücadelede doğru tarafta duranlara selam olsun"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, 3 gün önce PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın yaptığı seçim çağrısı ile ilgili olarak sosyal medyadan açıklamada bulundu. Altun"Bu mücadelede doğru tarafta duranlara selam olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun,  Twitter hesabından, terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yaptığı konuşmayı paylaşarak şunları kaydetti:

"Eğer ki şer odaklarının maşası PKK seçimden 3 gün önce birileri için oy istiyor, 'Önemli olan rejimin durdurulması, geriletilmesidir.' diyorsa işte orada bir beka meselesi, ortada da esaslı bir varoluş mücadelesi var demektir. Bu mücadelede doğru tarafta duranlara selam olsun."

"Mücadelede doğru tarafta duranlara selam olsun" ile ilgili etiketler Murat Karayılan PKK Fahrettin Altun
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.