Mübariz Mansimov konuştu, Mehmet Ağar'ı bombaladı!

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile FETÖ davasında yargılanan ve aldığı hapis cezası temyizde bekleyen Mübariz Mansimov Gurbanoğlu arasındaki "marina" gerilimi sürüyor. Mansimov uzun süren suskunluğunu İsmail Saymaz'a bozdu ve Mehmet Ağar'a ağır suçlamalar yöneltti..

Palmali Holding'in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, bir süre önce, Bodrum'da bulunan Yalıkavak Marina'nın haksız şekilde kendisinden alındığına yönelik bir dava açmış ve bu olayla ilgili Mehmet Ağar'ı suçlamıştı.

Uzun süredir sessizliğini koruyan Mansimov suskunluğunu Halk TV'den İsmail Saymaz'a bozdu ve çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

FETÖ'CÜ MÜ?

Hapis cezası aldığı FETÖ davası hakkında açıklamalarda bulunan Mübariz Mansimov, "FETÖ ile bir ilişkim olmadığı ortaya çıkacak. Davam Yargıtay aşamasında. Yardım, ne yardımı? Yok ortada. Hiçbir vakfa yardım etmemişim. Sadece Güllüoğlu'ndan benim otelim iki kilo baklava almış, 2014'te. Siz Güllüoğlu'ndan hiç baklava almadınız mı? Bu memlekette biri çıksın desin ki, Gülloğlu'ndan tatlı yemedim." dedi.

PENSİLVANYA'YA AĞAR İLE GİTTİM

Tartışmalı Pensilvanya ziyareti ile ilgili olarak yine Mehmet Ağar'ı hedef gösteren Mübariz Mansimov şöyle devam etti;

"Fetullah Gülen'e Mehmet Ağar ile beraber ve onun isteği üzerine gittim. Yoksa Ağar da biliyor, orada FETÖ ile kavgamı. Gülen'e hiçbir zaman sempatim olmadı. Mezhebim Şia. Bizde tarikat olmaz. Türkiye'de 20'nin üstüne okul yaptırmışım. Milli Eğitim Bakanlığı biliyor. Tek bir okul FETÖ'ye verildi mi?"

ABD'de Fetullah Gülen ile görüşmeye Ağar'ın isteğiyle gittiklerini dile getiren Mansimov şunları kaydetti;

"New York'a gittik. Helikopter kiraladım, Pensilvanya'ya geldik. İhsan Kalkavan bize katıldı. Gülen'in önünde oturduk. Gülen, Erdoğan için iyi şeyler konuşmuyordu. "Sen kim oluyorsun! Varsan bugün, Erdoğan sayesinde. Sen karar ver, imam mısın, politikacı mısın?" dedim. Bu lafıma alındı. Bir tek şey dedim: "Sizin yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorum.Yanınıza gelenlerin de yanlış yolda olduğunu düşünüyorum." Bu lafı söyleyip çıktım. Bir süre sonra Ağar da çıktı."

AĞAR İLE İLİŞKİSİ

Eski İçişleri Bakanı Ağar'ı Bakü'de Haydar Aliyev'in cenazesinde tanıdığını belirten Azeri asıllı iş adamı, "İşadamı Yusuf Uğur ve milletvekili Saffet Sancaklı, Azerbaycan'da otelde Ağar'ı bana tanıttılar. "Seninle tanışmak istiyor." (dediler) Tanışmamız öyle oldu." dedi.

Mansimov, Ağar ile ilişkisinin nasıl geliştiğini ise şöyle anlattı;

"Ağar'ı her zaman milliyetçi bildim. Devlet adamı bildim. Sıkıntılı günler geçiriyordu. Sahip çıktım, yalnız kalmasın diye. Yanımda kaldı, Ulus'ta evimi verdim, evimde oturdu, komşum oldu. Aşağı yukarı 7-8 sene beraber oturduk. Bir kuruş almadım. Her hafta yanına gidip geldim. Helikopter pisti yaptırdım, Aydın'da. Pist cezaevine yakın bir yerdeydi. Haftada bir marinadan helikopter servisi kaldırıyorduk. Mübariz Mansimov: Tolga Ağar'ı müdür olarak koydum. Marinadaki benzin istasyonunu verdim onlara."

Mübariz Mansimov konuştu, Mehmet Ağar'ı bombaladı! ile ilgili etiketler Mehmet Ağar FETÖ Pensilvanya Mubariz Mansimov Gurbanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.