Muazzez Ersoy'dan anlamlı hareket! Evini Lösemili Çocuklar Hastanesi’ne bağışladı

64 yaşındaki sanatçı Muazzez Ersoy, alkış toplayan bir harekete imza attı. Konserlerinde giydiği sahne kostümlerini sivil toplum kuruluşlarına bağışlamak için satan Muazzez Ersoy, Ankara'da bulunan evini de Lösemili Çocuklar Hastanesi’ne bağışladı.

Muazzez Ersoy konserlerinde giydiği kostümleri sivil toplum kuruluşlarına bağışlamak için harekete geçti. Ünlü sanatçı, çeşitli konserlerinde giydiği 50 kıyafetinin satışından elde edilecek geliri Mehmetçik Vakfı, Türk Kızılayı, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı olmak üzere vakıflara ve derneklere bağışlayacak.

Ünlü şarkıcı ayrıca Ankara’daki evini de Lösemili Çocuklar Hastanesi’ne bağışladı.


KIYAFETLERİN GELİRİ VAKIF VE DERNEKLERE GİDECEK

Sabah'ta yer alan habere göre; Muazzez Ersoy, sahne ve televizyon konserlerinde giydiği kostümlerini bir ikinci el uygulaması üzerinden satışa çıkardı. İlk etapta 50 kostümün satışa sunulacağı iş birliğinde her kostüm için sembolik bir rakam belirlendi. Ürünlerin satışından elde edilecek tüm gelir başta Mehmetçik Vakfı, Türk Kızılayı, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, Çocuk Esirgeme Kurumu olmak üzere Muazzez Ersoy tarafından sivil toplum kuruluşlarına bağışlanacak.


''YOKLUĞUN ACISINI BİLİYORUM''

Ersoy konuyla ilgili duygularını şöyle anlattı: "Sahneye ilk çıkarken giyeceğim kostümüm yoktu. Annemin doğum günüm için bana hediye aldığı iki altın bileziğim vardı, onları Kapalıçarşı'da bozdurup iki kostüm almıştım. Yokluğun acısını bildiğim için, kostümlerimi ihtiyacı olan kişilere hediye ettim. Yıllar içinde dernek, vakıf ve yardım kuruluşları için sayısız konser verdim. Ankara'daki evimi Lösemili Çocuklar Hastanesi için bağışladım. Gücüm yettiğince yardım etmeye devam edeceğim."

Muazzez Ersoy'dan anlamlı hareket! Evini Lösemili Çocuklar Hastanesi’ne bağışladı ile ilgili etiketler Muazzez Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.