Muazzez Ersoy konser öncesi bakın ne yapıyor!

Sabah gazetesinden Özlem Avcı, "Sahne Öncesi Kulisini Çamaşır Suyuyla Temizliyor" başlıklı yazısının bir bölümünde Muazzez Ersoy'un konser öncesi özel isteklerinden bahsetti. Ersoy'un konser öncesi bütün kulisi çamaşır suyu ile temizlediği öğrenildi.

Sabah gazetesinden Özlem Avcı, "Sahne Öncesi Kulisini Çamaşır Suyuyla Temizliyor" başlıklı yazısında Muazzez Ersoy'un konser öncesi özel isteklerinden bahsetti.

İşte o yazı:

"Her sanatçının konser öncesi bazı takıntıları, özel istekleri vardır. Onlar yerine getirilmeden asla sahneye çıkmazlar. Geçtiğimiz günlerde Poll Production organizasyonu ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Türk müziğin sevilen sesi Muazzez Ersoy'un konser öncesi öyle bir takıntısını öğrendim ki inanamazsınız.

'TAM BİR TEMİZLİK HASTASI'

Kuliste ziyaret ettiğim Ersoy, tam bir temizlik hastası. Bu nedenle kulisini çamaşır suyu ile temizletir, hatta temizliğe kendisi bile katılırmış. Kulisin her yerinin temiz, düzenli ve steril olması gerekirmiş. Ersoy, kuliste bazı sanatçılar gibi bir şey yiyip içmeyi tercih etmez, bir tek buzlu kola içermiş. Buzlu kola, sesinin açılmasına yardımcı oluyormuş.

Konsere gelecek olursak... Ersoy, konsere Kutsi ile birlikte çıktı. Gecenin ilk yarısında Kutsi, romantik şarkılarını seslendirdi. Bu camiada tanıdığım en beyefendi isimdir o. Kendi çizgisinde, kendi şarkılarını seslendiren Kutsi'den sonra Muazzez Ersoy sahneye çıktı.

Kendimi gazino programında gibi hissettim. Birbirinden güzel sanat müziği şarkıları seslendiren Ersoy, gelen konuklarla yaptığı diyaloglarla da güzel anlara neden oldu. Nostalji kraliçesi lakabı takılan, 1990'larda yaptığı nostalji albümleri milyonlar sanat Muazzez Ersoy, bence bu seriye devam etmeli. Gençlere sanat müziğini sevdirmek adına öz müziğimizin örneklerini yeni albümlerle yeniden yeşertmeli."

Muazzez Ersoy konser öncesi bakın ne yapıyor! ile ilgili etiketler Muazzez Ersoy Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.