Muavinle tartışıp, havaya ateş açmıştı! O polis memuru açığa alındı

Şehirlerarası otobüste yolculuk yapan polis memuru, Manisa'da bir dinlenme tesisinde mola verdikleri sırada muavin ile tartıştı. Tartışma sırasında belinden çıkardığı tabancası ile havaya çok sayıda ateş açan polis, ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Çevredekilerin panik içerisinde markete sığındığı olay sonrası polis memuru açığa alındı.

İzmir- İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünde seyahat eden ve izinli olduğu öğrenilen polis memuru, aracın Manisa'da mola verdiği sırada muavin ile tartıştı.

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki bir dinlenme tesisinde meydana gelen olayda; ikili arasında karşılıklı 'Sen kimsin' sözlerinin ardından birbirine doğru hamle yapan polis memuru ve muavini diğer yolcular araya girerek ayırdı.

Muavinle tartışıp, havaya ateş açmıştı! O polis memuru açığa alındı

Tartışmanın büyümesi üzerine belinden tabancasını çıkaran polis memuru, havaya çok sayıda el ateş açtı. Otobüsün içinde bulunan muavine doğru gitmek isteyen polis memuru, önünde duran bir kişi tarafından engellendi. Silah sesi paniğe neden olurken, birçok yolcu tesisteki markete sığındı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve polis ekibi geldi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan polis memurunun İzmir'in Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timi ekibinde görev yaptığı öğrenildi. Hakkında soruşturma başlatılan polis memurunun açığa alındığı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Muavinle tartışıp, havaya ateş açmıştı! O polis memuru açığa alındı ile ilgili etiketler Manisa Kavga polis memuru muavin açığa alınma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.