Muammer Şahin Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bugün başlayan Büyükler Dünya Halter Şampiyonasında 55 kiloda milli sporcu Muammer Şahin, bronz madalya kazandı.

Türkiye Halter Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 51 ülkeden 393 sporcunun katıldığı organizasyonda 55 kiloda A Grubunda 9 sporcu madalya için mücadele etti.

Milli sporcu Muammer Şahin koparmada ilk hakkında 110, ikinci hakkında 113 ve son hakkında 116 kiloda başarılı kaldırışlar yaparak madalyaya uzandı. Milli sporcu silkmede ise 127 kilo toplamda da 243 kiloluk derece elde etti.

Şampiyonada yarın, kadınlar 45 kiloda Şaziye Erdoğan podyuma çıkacak.

Muammer Şahin Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Taşkent’te 07-17 Aralık 2021 tarihlerinde organize edilecek olan Büyükler Dünya Halter Şampiyonası’na iki erkek 4 bayan olmak üzere toplam 6 sporcu ile katılım sağlıyoruz.

51 ülkeden 393 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek organizasyonda milli takımımızı Erkeklerde 55 kg Muammer Şahin, 67 kg Yusuf Fehmi Genç, Bayanlarda 45 kg Şaziye Erdoğan, 59 kg Cansel Özkan, 64 kg Aysel Özkan, 76 kg Dilara Uçan temsil edecek.
Milli takımımızın antrenörlüğünü ise Sunay Bulut, Ferhat Coşkun ve Meliha Sarı Koca yapıyor.

Kafileye Başkanı Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Ömer Öztürk, yeni başarılar için yola çıktıklarını ifade ederek, “Özbekistan’da en iyi sonuçları almak için elimizden geleni yapacağız. Kısa bir süre önce göreve geldik ve elimizden geldiğince sporcularımızı bu önemli organizasyona hazırladık. Türk halteri özlenen günlerine yakın zamanda kavuşacaktır. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Muammer Şahin Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı ile ilgili etiketler Ankara halter Muammer Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.