MSÜ subay alımı ön başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı, Milli Savunma Üniversitesi'nde görevlendirilmek üzere birçok branşta muvazzaf subay alımı yapılacağını duyurdu. MSB resmi internet adresinden yapılan duyuruda ön başvurunun başladığı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nca Milli Savunma Üniversitesi'nde istihdam sağlamak üzere muvazzaf subay alımı yapılacağı açıklandı.

MSB resmi internet adresinden yapılan duyuruda ön başvurunun başladığı bilgisi verildi.

Başvuru yapacak olan adaylar için paylaşılan kılavuzda istenen branşlar şu şekilde açıklandı;

"Endüstri, İnşaat, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik,Elektronik, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri, Makine.,Uçak,Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendislikleri ile Kimya, Matematik, Fizik, İngilizce, Eğitim Bilimleri, İstatistik, İşletme, İktisat, Hukuk, Psikoloji, Uçak Öğretmeni (Gövde-Motor) Uçak Öğretmeni (Elektrik-Elektronik), Uluslararası İlişkiler, Otomotiv, Arapça, Farsça, Çince, Almanca, İspanyolca, Yunanca, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Kütüphane, Rusça, Blgisayar, Lojistik ve Beden Eğitimi öğretmenlik branşlarından dış kaynak muvazzaf subay alımı yapılacaktır."

10 Kasım 2020'ye kadar ön başvuruların tamamlanması gerektiği belirtilen duyuruda, başvuruların https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi olarak yapılacağı ve şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceği vurgulandı.

MSÜ subay alımı ön başvuruları başladı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi subay alımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.