MSB’den yerli ve milli SİHA paylaşımı: Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Silahlı İnsansız Hava Araçlarına ait görüntüleri yayınladı. SİHA’lar ile gerçekleştirilen operasyonlardan kesitlere de yer verilen klibe MSB, 'Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız, Dalga dalga vatan olur şu parlayan yıldızlarımız.' notunu düştü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alan Silahlı İnsansız Hava Araçlarına ait görüntülerin bulunduğu bir video klip paylaştı.

Bakanlığın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla servis edilen video klipte, Bayraktar TB2 ve Akıncı Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) yer aldı. Ayrıca, SİHA’lar ile gerçekleştirilen operasyonlardan kesitlere de yer verildi.

MSB tarafından yapılan paylaşımda, “Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız, Dalga dalga vatan olur şu parlayan yıldızlarımız. Yerli ve millî gururumuz İnsansız Hava Araçlarımız ile Türk Silahlı Kuvvetlerimiz daha güçlü” denildi.

MSB’den yerli ve milli SİHA paylaşımı: Semalarda şahlanır yerli ve milli gururlarımız ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı bayraktar tb2 Akıncı SİHA msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.