MSB'den peş peşe acı haber! Pençe-Kilit bölgesinde şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın şehit olduğunu, yaralanan bir askerin de hastane tedavi altına alındığını bildirdi. Bakanlık, bölgede operasyonların devam ettiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. 

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Ocak 2024 tarihinde, BTÖ mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde P. Uzm. Çvş. Samet ASLAN şehit olmuş bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

MSB'den peş peşe acı haber! Pençe-Kilit bölgesinde şehidimiz var

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

 

 

MSB'den peş peşe acı haber! Pençe-Kilit bölgesinde şehidimiz var ile ilgili etiketler Şehit Pençe Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.