MSB'den Cumhuriyet Bayramı için özel video: Biz Cumhuriyeti böyle kurduk

Milli Savunma Bakanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel bir video paylaştı. Bakanlık, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Cumhuriyetimizin 98'inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizlere Cumhuriyeti armağan eden İstiklal Harbimizin kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırladığı klibi sosyal medya hesabından paylaştı.

Milli Mücadele döneminden görüntülerin yer aldığı klip, "Biz Cumhuriyeti böyle kazandık! Cumhuriyetimizin 98'inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizlere Cumhuriyeti armağan eden İstiklal Harbimizin kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz" notuyla paylaşıldı.

Bakanlığın Twitter hesabından paylaştığı videoda Atatürk'ün ve Kurtuluş Savaşı'nda mücadele eden askerlerin yanı sıra TSK'nın modern uçak ve tankları da yer aldı.

MSB'den Cumhuriyet Bayramı için özel video: Biz Cumhuriyeti böyle kurduk ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.