MSB'den Büyük Taarruz'un 100. yıl dönümüne özel klip

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 30 Ağustos Zafer Bayramının yıl dönümü için kamu spotu hazırlattı. Büyük taarruzu anlatan özel klip, 26-30 Ağustos tarihleri arasında televizyonlarda gösterilecek.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümü için kamu spotu reklamı hazırlandı. Hazırlanan kamu spotunun, 26-30 Ağustos tarihleri arasında televizyonlarda gösterileceği belirtildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Bu Ağustos'ta, asil milletimizin canından aziz bildiği kutsal vatanını her ne pahasına olursa olsun koruyacağının ve Anadolu'nun ebediyen Türk yurdu olarak kalacağının tüm dünyaya ilanı olan Büyük Taarruz'un 100'üncü yılını kutlamanın gurur, onur ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnancı, karakteri ve kültürü hiçbir zaman esareti kabul etmeyen asil milletimiz ve bağrından çıkan kahraman ordusunun bir asır önce verdiği bu destansı mücadeleyi anlatan ve RTÜK onayından geçen kamu spotumuzun, toplumumuzun her kesimine ulaşması için kurumlarınızda 26-30 Ağustos tarihleri arasında yayınlanması için göstereceğiniz destek ve iş birliği için şimdiden teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunar, yoğun çalışmalarınızda başarılar dilerim" denildi.

MSB'den Büyük Taarruz'un 100. yıl dönümüne özel klip ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı 100. yıl dönümü büyük taarruz msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.