MSB'den 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101.yılına özel harika video

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümüne özel hazırladığı harika bir videoyu paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hazırladığı özel bikliple kutladı.

MSB'nin sosyal medya hasabından paylaşılan videoda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin günümzde sahip olduğu yerli ve milli silahlarla birlikte savaş alanlarından eski görüntülere de yer verildi.

30 Ağustos'un, Yunan ordusu için son gün olduğu belirtilen klipte, "Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, 30 Ağustos günü ordularına 'Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri.' emriyle öğleden sonra şiddetlenen muharebe akşama kadar sürdü, Yunan ordusu tamamen dağıldı ve Yunanlar çok sayıda kayıp verdi. Böylece Yunan ordusunun İzmir'e çıkarak Anadolu'nun istilasını amaçlayan işgal hareketi, Yunanlıların denize dökülmesiyle son bulacaktı." ifadeleri kullanıldı.

 

MSB'den 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101.yılına özel harika video ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı Mustafa Kemal Atatürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.