MSB, Kış Kartalı Hava Harekatı'ndan yeni görüntüler paylaştı

Türk Silahlı Kuvvetleri, dün gece Derik, Sincar ve Karacak bölgelerine Kış Kartalı Hava Harekatı'nu düzenlemişti. Milli Savunma Bakanlığı, harekata dair yeni görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Derik, Sincar ve Karacak bölgelerinde icra edilen ‘Kış Kartalı Hava Harekatı’nın başlama anının görüntüsünü paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Derik, Sincar ve Karacak bölgelerindeki terör yuvalarına karşı icra edilen Kış Kartalı Harekâtı’nın başlama anının görüntüsünü sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaştı.

Paylaşımda, “Teröristlerin inlerini başlarına yıkan 'Kış Kartalı Harekâtı' dün akşam bu saatlerde böyle başladı” ifadelerine yer verildi.

MSB, Kış Kartalı Hava Harekatı'ndan yeni görüntüler paylaştı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Kış Kartalı Hava Harekâtı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.