MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 8 PKK/YPG'li terörist öldürüldü

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları hız kesmeden devem ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Bakanlık, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 8 YPG/PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 8 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Mehmetçikten teröristlere bir darbe daha. Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan teröristlere, komandolarımız başarılı bir operasyonla müdahale etti. Operasyonda 8 PKK/YPG'li terörist hain emellerine ulaşamadan silahlarıyla beraber etkisiz hale getirildi." bilgisine yer verildi.

MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 8 PKK/YPG'li terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı terörist Operasyon Fırat Kalkanı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.