Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea açıldı

Accor Grubun bünyesinde yer alan Mövenpick markası Zeytinburnu’nda Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea’nin açılışını yaptı. İşte detaylar...

İstanbul’un ikonik Marmara Denizi manzarasına sahip otel, misafirlerin tüm konforu düşünülerek hazırlanan, şık ve ince zevkli tasarıma sahip, son teknoloji ile tasarlanmış, 229 adet odası ile konuklarını ağırlamaya hazır.  Otelin lokasyonu ise hem tarihi yarımadaya hem de şehrin kilit noktalarına hızlı ve kolay ulaşım sağlıyor.
 
Marmaray’a yürüme mesafesindeki otelden Taksim Meydanı’na veya Tarihi Yarımada’ya kısa bir sürede ulaşım sağlanabiliyor. Avrasya Tüneli’ne yakınlığı sayesinde de Anadolu Yakası’na çok hızlı geçiş imkânı veriyor.

Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea açıldı
 
Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea Genel Müdürü Eray Dursun, Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea ile ilgili “Misafirlerimize hem iş hem de tatil amaçlı konaklama kombinasyonunu sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gerek toplantılar gerekse etkinlikler için ideal lokasyonumuz ile öne çıkarken, misafirlerimizi gurme lezzetlerimiz eşliğinde, Türk ve İsviçre misafirperverliğini yansıtarak ağırlamak bizler için gerçekten heyecan verici olacak. Misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.
 
27 metrekareden 234 metrekareye kadar birçok oda alternatifi bulunan otelde , odaların manzarası ve teknolojik özellikleri öne çıkarken, uzun süreli konaklama yapmak isteyen misafirler için de içerisinde mutfaktan spor odasına kadar farklı hizmetler sunulan geniş alanlı odaları fark yaratıyor.
 
İş seyahatinde olanlara da rahat bir çalışma ortamı yaratan Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea, konforlu toplantı odaları, teknolojik altyapısı, hızlı internet erişimi sağlıyor. 50 metrekareden 300 metre kareye kadar 7 farklı tipte toplantı odası sunan Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea’de toplantı salonları gün ışığı alırken odalar ayrıca kendine ait teras ve özel fuaye alanlarına sahip.

Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea açıldı ile ilgili etiketler ekonomi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.