Moussa Sow resmen Bursaspor'da!

Bursaspor’un Al-Ahli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Moussa Sow, resmi sözleşmeye imza attı...

Bursaspor’un, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli'den 6 aylığına kiralanan ve 800 bin Euro ödenecek olan 31 yaşındaki Senegalli golcü Moussa Sow, resmi sözleşmeye imza attı. Konferans salonunda yapılması planlanan imza töreni taraftarların yoğun izdihamından dolayı kış bahçesine alındı.

Törende konuşan Sow, “Umarım Bursaspor’a gollerimi getiririm, yeni bir umut getiririm. Beni çok istediklerini biliyordum. Bir dakika bile düşünmedim” dedi. Golcü oyuncu ''Bu formayı giyecek olmak benim için büyük bir mutluluk. Böyle kalabalık halde karşılamaya geldiğiniz için teşekkürler. Eski takımımda da Bursaspor’a karşı oynamıştım. Büyük bir taraftarın olduğunu biliyorum. Umarım bizi desteklemeye devam ederler” diye konuştu.

Kupada yarın oynanacak Gençlerbirliği maçına hazır olmadığını ifade eden Sow, antrenmana ihtiyacının olduğunu dile getirdi.

Moussa Sow resmen Bursaspor'da! ile ilgili etiketler Transfer Bursaspor Moussa Sow
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.