Mourinho'dan Fellaini açıklaması

Galatasaray'ın da uzun zamandır gündeminde olan Manchester United'ın orta saha oyuncusu Fellaini ile ilgili kırmızı şeytanların teknik direktörü Jose Mourinho'dan açıklama geldi.

Ndiaye'nin takımdan ayrılmasının ardından orta sahaya transfer düşünen Galatasaray'ın hedeflerinden bir tanesi de Manchester United'ın yıldızı Fellaini'ydi.

Kırmızı şeyranların teknik direktörü Jose Mourinho, Fellaini'nin transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

"Fellaini takıma yararlı olabilmek için elinden geleni yapıyor. Takımda kalmasını istiyorum. O benin için çok önemli bir futbolcu"

"HENÜZ ANLAŞMADIK"

Fellaini ile henüz yeni sözleşme konusunda anlaşmadıklarını söyleyen Mourinho şunları ekledi;

"Fellaini ile yeni sözleşme imzalamayı hedefliyoruz. Henüz anlaşmadık ama neler olacağını göreceğiz. Fellaini'nin de bizimle kalmak istediğini biliyorum ama takımda kalması için sözlemeşmesinden memnun olması gerekli"

Mourinho'dan Fellaini açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Manchester United fellaini mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.