Motosiklete bağlı el arabasıyla geldiler, çöp konteynerini çalıp kaçtılar

İstanbul Avcılar'da motosiklete bağlı el arabasıyla bir sokağa gelen 3 kişi çöp konteynerini çalarak kayıplara karıştı. Görgü tanığı kadın, konteyneri götürenlere Ne yapıyorsunuz?" diye seslendiğini, bunun üzerine "Çöp konteynerini ilerideki sokağa götüreceğiz" yanıtı verdiğini anlattı. Sokak ortasındaki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Ambarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kadın, motosikletle gelen üç kişinin çöp konteynerini güçlükle kaldırarak 'Çek çek' olarak bilinen el arabasındaki çuvala yerleştirdikten sonra kaçtıklarını söyledi. Görgü tanığı kadın, bu kişilere "Ne yapıyorsunuz?" diye seslendiğini, bunun üzerine "Çöp konteynerini ilerideki sokağa götüreceğiz" yanıtı verdiğini anlattı.

Motosiklete bağlı el arabasıyla geldiler, çöp konteynerini çalıp kaçtılar

Kadının bu sözleri üzerine ikinci el eşya alım-satışı yaptığı iş yerinin önündeki Avcılar Belediyesi’ne ait iki çöp konteynerinden birinin olmadığını gören Deniz Tekgöz, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Motosiklete bağlı el arabasıyla geldiler, çöp konteynerini çalıp kaçtılar - Resim : 2

Görüntülerde, üç kişinin en az 50 kilo ağırlığındaki metal çöp konteynerini güçlükle yerinden kaldırarak 'çek çek' çuvalına yerleştirmeye çalıştığını, bunu düşürdüklerini, ikinci denemeden sonra motosiklete binerek hızla uzaklaştıklarını gördü. Tekgöz, polisi arayarak hırsızlık ihbarında bulunduklarını söyledi.

 Motosiklete bağlı el arabasıyla geldiler, çöp konteynerini çalıp kaçtılar - Resim : 3

Motosiklete bağlı el arabasıyla geldiler, çöp konteynerini çalıp kaçtılar ile ilgili etiketler Avcılar hırsız Güvenlik Kamerası çöp konteyneri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.