Motosiklet sürücüsünün feci sonu! Bariyerlere çarpıp yola savruldu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olan sürücü, bariyerlere çarparak yola savruldu. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da, Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde seyir halinde olan 22 AAS 731 plakalı motosiklet sürücüsü O.Y., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıktan sonra yola savruldu.

Kazada motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığını görenler 112 Sağlık ve polis ekiplerine durumu haber verdi. Sağlık ekipleri O.Y.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Ancak motosiklet sürücüsü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Motosiklet sürücüsünün feci sonu! Bariyerlere çarpıp yola savruldu

Polis ve jandarma ekipleri kazanın olduğu yerde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA

Motosiklet sürücüsünün feci sonu! Bariyerlere çarpıp yola savruldu ile ilgili etiketler Tekirdağ Çerkezköy motosiklet kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.