Motosiklet hırsızını yakaladı: Streç filmle sarıp paket yaptı

İstanbul'da oldukça garip ve güldüren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kasımpaşa'da motosikleti ikinci kez çalınmaya çalışan bir genç, hırsızı olay yerinde yakaladı. Olayın ilginç kısmı da tam burada başlıyor: Kaçmaya çalışan hırsızı streç filmle saran genç, şahsı adeta paket haline getirip videosunu da çekti.

İstanbul Kasımpaşa'da yaşanan ilginç olayda, iddia ya göre yaşı küçük bir şahıs, Caner B'ye (16) ait olan motosikleti çaldı. Motosikleti çalınan genç, hırsızı kameralardan tespit etti fakat yaklayamadı. Aradan kısa bir süre sonra aynı hırsız, Caner B'ye ait olan yeni bir motosikleti çalmaya çalıştı. Fakat Caner B. bu kez hazırlıklıydı.

HIRSIZI STREÇ FİLMLE SARIP PAKET ETTİ

Motosikleti çalacağı sırada hırsızı yaklayan Caner B., kaçmaya çalışınca elindeki strenç filmle ayaklarından boynuna kadar sardı ve resmen bir paket haline getirdi. Ardından da hırsıza streç kutusuyla birkaç kez vurdu. Genç tüm bu yaşanan ilginç ve bir yandan komik anı cep telefonuyla kaydetti.

Motosiklet hırsızını yakaladı: Streç filmle sarıp paket yaptı

Olayın ardından Caner B., motosikletini çalan hırsızı teslim etmek için polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızı gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan hırsız, savcılık talimatıyla kaldığı çocuk yurduna teslim edildi. Caner B.'nin ilk çalınan motosikletin ise izine rastlanılamadı.

Motosiklet hırsızını yakaladı: Streç filmle sarıp paket yaptı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Motosiklet hırsız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.