'Motor' polemiği büyüyor!

Peker Açıkalın'ın, Karımı Gördünüz mü? filminde başrolü paylaştığı ünlü modacı İvana Sert'e katıldığı bir programda 'motor' demesi ikiliyi mahkemelik etti.

Birlikte rol aldıkları sinema filminden sonra Ivana Sert ve Peker Açıkalın mahkemelik oldu.

IVANA SERT DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Peker Açıkalın, katıldığı bir TV programında ‘Karımı Gördünüz mü?’ adlı filmde başrol paylaştığı Ivana Sert için hakaret içeren kelimeler kullanarak ekran başındakileri herkesi şoke etmişti. Yakışık almayan bu olay sonrası modacı Ivana Sert‘in Peker Açıkalın‘a dava açacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

‘Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak sözlere imza attı. Peker Açıkalın, filmde başrolü paylaştığı modacı Ivana Sert’e sitemkar ve argo ifadeler kullandı. Program sunucusunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz”cevabıyla karşılık verdi.

Peker Açıkalın, Ivana Sert için “O sanatçı değil modacı” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Açıkalın’a, “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil’ diyorsunuz” diye karşılık verdi. Açıkalın’ın sunucunun bu yorumuna da cevabı sert oldu: “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış”

'Motor' polemiği büyüyor! ile ilgili etiketler Ivana Sert peker açıkalın motor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.