Mostafa Mohamed: Bana "Anakonda" derler

Galatasaray'ın 8'de 8 yapmasında attığı 5 golle büyük payı olan Mostafa Mohamed, 2-0'lık BB Erzurumspor galibiyetinde de kalitesini konuşturduğu 2 gole imza attı... 23 yaşındaki Mısırlı yıldız, maç sonrası röportajında lakabını açıkladı.

Galatasaray’ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed, BB Erzurumspor maçında attığı 2 golle ile 6. maçında 6. golünü kaydetti. 23 yaşındaki futbolcu bu gollerin 5’ini ligde attı. Devre arasında takıma katılan Mohamed 8 şutun 5'ini ağlarla buluşturdu.

Başarılı futbolcunun gollerinden sonra stadyumun hoparlöründen Mira Moufarrej adlı sanatçının Ya Mustapha şarkısı çaldı. Attığı gollerle kadar maç içindeki santrfor oyunundaki yüksek performansıyla da hocası Fatih Terim ve Galatasaraylılar'ın yüzünü güldüren gol makinesi, 86. dakikada yerini Radamel Falcao’ya bıraktı.  

Maçın ardından beIN Sports'a konuşan başarılı futbolcu, "Taraftarımıza güzel görüntüler sunmak zorundayız. Bu yüzden benim için gol atmaktan çok takımın kazanması önemli. Bütün Galatasaray camiasını tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet daha aldık" dedi. Röportajlarını Arapça veren Mohamed, "Lakabın var mı?" sorusuna "Bana Mısır'da anakonda derler" cevabını verdi.

Mostafa Mohamed: Bana "Anakonda" derler

Mostafa Mohamed: Bana "Anakonda" derler ile ilgili etiketler Galatasaray Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.