Galatasaray yönetimi Mostafa Mohamed'in tapusunu alıyor

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı "nokta transfer" Mostafa Mohamed'in tapusu alınıyor... Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mısır basınına yaptığı açıklama aracılığıyla Sarı-Kırmızılı taraftara müjdeyi verdi.

Galatasaray'ın ocak ayında Mısır'ın Zamalek takımından 1.5 yıllığına kiraladığı santrfor Mostafa Mohamed, Sarı-Kırmızılı takımda yaptığı müthiş başlangıçlar dikkatleri üzerine çekmişti. 23 yaşındaki Mısırlı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralayan Galatasaray yönetimi, yıldız ismin tapusunu alacak.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mostafa Mohamed'in durumuyla ilgili Mısır'da yayın yapan filgoal.com isimli internet sitesine açıklamalar yaptı ve Sarı Kırmızılılar'a maüjdeyi verdi. Albayrak, oyuncunun satın alma opsiyonunu aktif edeceklerini ve bonservisini alacaklarını söyledi.

Albayrak, "Dün takımla birlikteydim ve Mostafa ile konuştum. Bana 'baba' diye hitap ediyor. Performansından çok memnunum ve tüm Türk halkı onu seviyor. Türkçe öğrenmeye başladı" dedi.

Ara transfer döneminde 2020-21 ve 2021-22 sezonları için kiralanan ancak 1 temmuz 2022'ye kadar 4 milyon dolarlık bedeli ödediği takdirde bonservisini alma hakkı Galatasaray'da olan oyuncunun durumuyla ilgili olarak ise Albayrak, "Bu yıl satın alma opsiyonunu aktif hale getireceğiz" diye konuştu.

Galatasaray yönetimi Mostafa Mohamed'in tapusunu alıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.