Fatih Terim: Mostafa Mohamed 2 yıldır izlediğimiz bir oyuncu

Fatih Terim, Mostafa Mohamed'i 2 senedir izlediklerini ve transferin Galatasaray'a önemli katkı sağlayacağını söyledi. Terim, "Mohamed bizim 2 senedir ilgilendiğimiz, turnuvalarına scoutlarımızın gittiği, izlediği, milli takımda ya da Zamalek'te takip ettiğimiz bir oyuncu. Genç ve yetenekli. Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz, Abdurrahim bey çok uğraştı, Allah için" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni transferleri Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının basın toplantısında konuşan Terim, "Mohamed bizim 2 senedir ilgilendiğimiz, turnuvalarına scoutlarımızın gittiği, izlediği, milli takımda ya da Zamalek'te takip ettiğimiz bir oyuncu. Genç ve yetenekli. Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz, Abdurrahim bey çok uğraştı, Allah için" şeklinde konuştu.

"YEDLİN'İ DE BEN İSTEDİM"

Tecrübeli teknik adamın transfere ilişkin açıklamaları şöyle:

"Ben planı, projemizi, düşüncelerimi anlatmıştım. Artık yavaş yavaş, değişimlerle yolumuza gitmeliyiz. Yavaş yavaş bunları kadromuza katacağız, ekonomimizin el verdiği sürece, hatta bazen risklere de girerek. Yedlin de bizim için önemli bir transfer. Görüşmeler sürüyor. Hangi aşamada derseniz, imzalanmayan ve bitmeyen bir transfer için bir şey diyemem ama Omar'ın durumundan sonra istediğim de belli."

 "Kerem geçen sene Erzincan'dayken, bu sene Türkiye'nin en çok şampiyon olmuş, Avrupa şampiyonu olmuş takımında oynuyor. Kolay değil. İnşallah daha iyi olacak. Onyekuru'daki ısrarım açık ve net. Oyun içindeki etkinliğini, önemli bir silah olduğunu hep gösterdi, gösterecek. Israrcı olmamın nedeni buydu. Keşke daha önce alıp oynatabilseydik.  Oynattık mecburen. Demiştim de oyun bizi o noktaya getirebilir diye. Belki Avrupa'da gittiği takımlarda pek sesi çıkmıyor ama bizde gereğini yapıyor. Ki daha hazır değil."

DEĞİŞİKLİKLERİMİZ SONUÇ VERDİ

“Gaziantep deplasmanı zor bir deplasman bunu kabul etmek lazım. Her deplasman zor; ancak Gaziantep deplasmanı özellikle hepinizin sıkıntı yaşadığı bir deplasman. Buradan üç puanla ayrılmak, 2-0’dan sonra farklı bir sonucu yakalayabilecek duruma gelmek bizim için sevindirici. Sonuç olarak üç puan hedefleyen bir takımız. İlk yarı muhakkak ki tecrübe çok önemli, buna saygım var ama son aylarda da söylediğim gibi dinamizm, çabukluk ve gençlik en az onun kadar önemli.

İlk yarıdaki oyuna baktığımızda böyle bir değişiklik yapmaya karar verdik. O da doğru düşündüğümüzü bize gösterdi. Daha farklı bir skor olabilir miydi? Evet. Babel ile Kerem ile tekrar Henry ile bulduğumuz pozisyonlarla birlikte olabilirdi. Hedefimiz kazanmaktı. Penaltı kararı doğruydu. Şimdi baktım. Ondan bir sıkıntı yok. Zaten bitmişti maç. Gol yemek istemeyen bir takım olduğumuz için bu bizi sinirlendirdi. Gol yemek istemedik. Ömer’in biraz daha dikkatli olması lazımmış. Ayrıca Mete Kalkavan iyi bir maç yönetti. Bizim için işler şimdilik iyi gidiyor."

Fatih Terim: Mostafa Mohamed 2 yıldır izlediğimiz bir oyuncu ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.