Mostafa Mohamed artık Galatasaraylı...

Galatasaray, Mostafa Mohamed transferini bitiriyor. Mısırlı golcünün transferi için kulübü Zamelek'te anlaşan Cim Bom, 1.5 yıllığına kiralayacağı futbolcu için 2 milyon dolar ödeyecek. 23 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu ise 4 milyon dolar olacak.

Mbaye Diagne'yi Premier League ekibi West Bromwich Albion'a göndereni Radamel Falcao'yu da her an yolcu etmeye hazırlanan Galatasaray, Mostafa Mohamed transferinde mutlu sona ulaşmak üzere...

NTV Spor'un haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Mısırlı golcünün transferi için kulübü Zamelek'te anlaştı. Cim Bom, 1.5 yıllığına kiralayacağı Mohamed için 2 milyon dolar ödeyecek. 23 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu ise 4 milyon dolar olacak.

Fransa liginde kümede kalma savaşı veren St. Etienne ile de görüşen ancak bu görüşmeleri sonuçsız kalan Mohamed, bu sezon Mısır Ligi’nde 4 maçta 2 gole imza attı. 23 yaşındaki futbolcu geçen sezonu ise 11 golle kapatmıştı. Fatih Terim'in transferini çok istediği futbolcu Mısır Milli Takımı’nın formasını ise 4 kez giydi.  

KERERM AKTRÜKOĞLU ASKER KAÇAĞI İDDİALARINA JET YALANLAMA

Galatasaray'ın bir diğer Muhammed'i "Muhammed Kerem Aktürkoğlu" ise bugün ilginç bir haberle gündeme geldi. Askerliğinin son günü olduğu için erteleme yapamayan Kerem Aktürkoğlu, bakaya düştüğü, bu nedenle de bedelli askerlik ihtimalinin ortadan kalktığı iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun askere çağrıldığı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. 1998 doğumlu genç isim, sezon başında Erzincanspor'dan kadroya katılmıştı. Galatasaray konu ile ilgili yaptığı açıklamada çıkan haberleri yalanladı:

"Vatani görevi için 2026 yılına kadar tecili bulunan Kerem Aktürkoğlu’nun yanı sıra futbol takımı kadromuzdaki herhangi bir sporcumuzun da kariyerlerine devam etmeleri adına benzer bir engeli bulunmamaktadır."

Mostafa Mohamed artık Galatasaraylı...

Mostafa Mohamed artık Galatasaraylı... ile ilgili etiketler Galatasaray Mostafa Mohamed Zamalek Kerem Aktürkoğlu