Abdurrahim Albayrak: Mohamed, Galatasaray'a Allah'ın bir lütfu

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer döneminde en çok Mostafa Mohamed'de zorlandıklarını belirterek, "1 ay sürdü. Hocamızın listesindeydi. Çok farklı kulüpler, önemli menajerler devreye girdi. Heyecanlanıp paniklesek çok daha büyük paralar verebilirdik. Mustafa'nın bu transferini Galatasaray'a Allah'ın bir lütfu olarak görüyorum" dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Sarı-Kırmızılı kulübü takip eden muhabirlerle sohbet toplantısında bir araya geldi. Transfer döneminde en çok Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed’de zorlandıklarını vurgulayan Albayrak, ilk 3 maçında 3 gol atan ve Kadıköy'de Fenerbahçe derbisi kazandıran 23 yaşındaki santrfor için şunları söyledi:

"Yaklaşık 1 ay sürdü. Hocamızın listesindeydi. Çok farklı kulüpler, ünlü ve önemli menajerler devreye girdi. Sıkıntılar yaşadık. Zamanın verdiği tecrübe ve duruşumuz bu transferi bitirmemizi sağladı. Hiç paniklemedik. Heyecanlanıp paniklesek çok daha büyük paralar verebilirdik. Mustafa'yı 1,5 yıllığına kiraladık. Gelecek sezon sonunda 4 milyon Dolar yatırdığımızda oyuncu bizim olacak. Mustafa'nın bu transferini Galatasaray'a Allah'ın bir lütfu olarak görüyorum."

 OMAR'A ABD'DEN BİR DOKTOR BULDUK

Yılbaşında havaifişek kazası geçiren ve ölümden dönen Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui ile ilgili de konuşan Sarı-Kırmızılı idareci, "Omar'ı geçen gün kahvaltıya aldım. Galatasaray Kulübü'nün büyüklüğüne hayran. Durumu şu anda iyi. Bir gözü tamamen iyi. Diğer gözüyle de 30-40 santimetreye kadar olanları görebiliyor. Şimdi ABD'den bir doktor bulduk. Kendisi görüntülü tedavi uygulatıyor. Ya Omar'ı ABD'ye götüreceğiz ya da doktoru buraya getireceğiz. Bu bizim futbolcumuza ve insan sağlığına ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesi. Her ne olursa olsun Galatasaray olarak imkanları sonuna kadar zorlayacağız. Kendisi çok mutlu. Çok iyi bir ailesi var. Galatasaray'ı anlata anlata bitiremiyor. Yüzünde herhangi bir iz yok. Bakanlığın vermesi gereken izinleri hazırladık. Kök hücre nakli yapılacak. Biz çok umutluyuz, doktorları da çok umutlu" değerlendirmesinde bulundu.

Abdurrahim Albayrak: Mohamed, Galatasaray'a Allah'ın bir lütfu ile ilgili etiketler Galatasaray Abdurrahim Albayrak Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.