Mossad, Afrika'da İsraillilere yönelik bir dizi saldırıyı engelledi!

İsrail gizli servisi Mossad’ın Afrika ülkeleri olan Tanzanya, Senegal ve Gana'da İsrailli turist ve iş adamlarına yönelik bir dizi terör saldırısını engellediği iddia edildi. Saldırılarla ilgili Afrika pasaportu olan 5 kişi tutuklandı.

İsrail gizli servisi Mossad'ın, İran destekli milisler tarafından Afrika’daki İsrailli turist ve iş adamlarını hedef alan saldırıları engellediği iddia edildi.

TANZANYA, SENEGAL VE GANA'DAKİ SALDIRILAR ÖNLENDİ

İsrail basınında yer alan haberlerde, İsrail gizli servisi Mossad’ın, İran destekli milisler tarafından Tanzanya, Senegal ve Gana'daki İsrailli turist ve iş adamlarını hedef alan terör saldırılarını engellediği öne sürüldü.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Haberde, söz konusu kişilerin İran Devrim Muhafızları’nın bir kanadı olan Kudüs Gücü ile bağlantılı olduğu ve Lübnan’da eğitildiği ifade edilerek, saldırılarla bağlantılı 5 kişinin tutuklandığı aktarıldı.

MOSSAD, BATILI ÜLKELERİN AKTARDIĞI İSTİHBARATLA HAREKETE GEÇTİ

Tutuklanan kişilerin Afrika pasaportu olduğu belirtilen haberde, batılı ülkelerin istihbarat teşkilatları tarafından aktarılan bilgiler sayesinde Mossad’ın söz konusu saldırılarının önlendiği bildirildi.

Mossad, Afrika'da İsraillilere yönelik bir dizi saldırıyı engelledi! ile ilgili etiketler MOSSAD İsrail Afrika Saldırı Senegal önledi Tanzanya gana
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.