Olimpiu Morutan'ın maliyeti belli oldu... Galatasaray yeni transferini resmen açıkladı

Alexandru Cicaldau'nın ardından Romanya futbolunun bir diğer yıldız adayı Olimpiu Morutan'ı da kadrosuna katan Galatasaray bu ya 9. transferine imza attı. Sarı-Kırmızılılar'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için kasasından çıkacak rakam da belli oldu. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Falcao ile Feghouli'yle yollar ayrılacak.

Galatasaray'ın yeni transfer Olimpiu Morutan, dün gece İstanbul'a geldi. Romanya'nın FCSB takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha ve sağ kanat oyuncusu, Bükreş'ten kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı. Morutan'a Galatasaray Futbol A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar karşıladı.

Sarı-Kırmızılılar'ın bu yaz 9. transferi olan Rumen futbolcu için yeni ismiyle FCSB (Fotbal Club Sporting Becali), eski ismiyle Steaua Bükreş kulübüne 5.7 milyon euro bonservis ödenecek. FCSB'nin patronu eski menajer Gigi Becali, gerçekleşen transferi dün Romanya medyasını bizzat duyurmuştu.

 Olimpiu Morutan'ın maliyeti belli oldu... Galatasaray yeni transferini resmen açıkladı

MALİYETİ BELLİ OLDU

Becali'nin açıkladığı rakamı üç yıl vadeli olarak ödeyecek olan Galatasaray ayrıca bir sonraki satışından ise elde edeceği karın yüzde 10'unu Rumen ekibine ödeyecek. Hürriyet'in haberine göre; Morutan ile yıllık 600 bin Euro'ya anlaşan Cim Bom genç oyuncu ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

22 yaşındaki futbolcu dün gece İstanbul’a gelirken bu sabah sağlık kontrolünden geçecek. Dün sarı kırmızılıların görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdiği Morutan’ın, Galatasaray’ın bu akşam Florya’da basına 15 dakikası açık idmanına katılması ve takımdan ayrı olarak bir çalışma gerçekleştirmesi bekleniyor.

"GALATASARAY'IN MAZİSİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM"

Galatasaray kulübü akşam üzeri transferi resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılı formayla poz veren ve GS TV'ye konuşan Morutan, "Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray'ın geçmişini, tarihini ve hangi büyük futbolcuların burada oynadığını çok biliyorum. Galatasaray taraftarına da en yüksek seviyede oynayacağıma söz veriyorum. Galatasaray taraftarını çok yakından biliyorum ve tanıyorum. 50 bin ateşli taraftarın önünde oynamak için de sabırsızlanıyorum" dedi.

Olimpiu Morutan'ın maliyeti belli oldu... Galatasaray yeni transferini resmen açıkladı - Resim : 2

FALCAO & FEGHOULİ GİDİYOR

G.Saray'da en yüksek maaş alan iki isim konumunda Radamel Falcao ile Sofiane Feghouli ile yollar ayrılıyor. Cezayirli yıldız Feghouli her ne kadar 2-1 kazanılan Hatayspor maçında ilk golü atsa da Fatih Terim 31 yaşındaki futbolcuyla devam etmek istemiyor. Sarı-Kırmızılılar sağ kanada Morutan takviyesini bu yüzden yaptı. 

Yıllık 7 milyon euro maaşı olan Falcao ise kulüp arıyor. Kolombiyalının eşi geçtiğimiz günlerde ayrılık sinyali vermişti. İki ismin de sözleşmesinin son yılına girildi.

Olimpiu Morutan'ın maliyeti belli oldu... Galatasaray yeni transferini resmen açıkladı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Olimpiu Moruţan Steaua Bükreş fcsb
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.