Morukların dönüşü: The Rolling Stones yeni albümle geliyor

Efsanevi İngiliz rock grubu The Rolling Stones, daha önce sinyallerini verdiği yeni albümü resmen duyurmaya hazırlanıyor.

Son olarak 2005 yılında albüm yayınlayan efsane rock grubu The Rolling Stones, 18 yılın ardından yeni bir albüm duyurusuna hazırlanıyor.

ETKİNLİK İLE YENİ ALBÜM DUYURULACAK

İngiltere’nin başkenti Londra’nın doğusundaki Hackney bölgesinde yapılacak etkinlik ile yeni albüm tanıtılacak. The Rolling Stones'un YouTube sayfasından da canlı izlenebilecek olan etkinliğin sunuculuğunu ünlü talk show sunucusu Jimmy Fallon yapacak.

BBC'deki habere göre grubun etkinlikte yeni dönem ve yeni albümlerini de konuşması bekleniyor.

YENİ ALBÜMÜN SİNYALLERİNİ VERMİŞLERDİ

Grup resmi olarak olmasa da, geçtiğimiz hafta Hackney’de ücretsiz olarak süpermarketlerde dağıtılan Hackney Gazetesi’nde verilen bir ilanla albüme dair ilk sinyalleri vermişti.

Gazeteye verilen kurgusal bir cam tamircisi ilanında grubun 31. stüdyo albümlerine dair ilan bir sürü ipucu bulunduruyor. Bunlardan birisi Stones’un ünlü dudak logosunun minyatür bir versiyonunun “İ” harfinin üzerindeki nokta olması.

Kurgu olarak tasarlanmış cam tamiri dükkanın tıpkı grup gibi 1962’de kurulmuş olması bu ipuçlarından diğeri. Albümünün ismi camı tamir dükkanı “Hackney Diamonds” ile aynı olacağı düşünülüyor. Dükkan ismi aynı zamanda Stones’un 1978 yılında çıkardığı “Some Girls” albümü ile aynı fonta sahip olması bu izlenimi güçlendiriyor.

Eski bir doğu Londra argosu olan “Hackney Diamonds”, özellikle soygun sırasında kırılan pencerelerin camlarını tarif etmek için kullanılıyor. Gazete ilanında müşterilerin fiyat teklifi almak için arayabilecekleri bir telefon numarası da mevcut.

Gazete ilanı reklam kampanyasının sadece bir parçası. Bunun yanında ünlü dudak logosu Londra, New York, Los Angeles, Paris ve dünya çapındaki başka şehirlerdeki ikonik binalara yansıtıldı.

Morukların dönüşü: The Rolling Stones yeni albümle geliyor

TARİHİN EN ÖNEMLİ MÜZİK GRUPLARINDAN: THE ROLLING STONES

The Rolling Stones, İngiliz rock müziği tarihinde önemli bir yere sahip olan bir rock müzik grubudur. İngiltere'nin Londra şehrinde 1962 yılında Mick Jagger (vokal), Keith Richards (gitar), Brian Jones (gitar), Ian Stewart (klavye), Charlie Watts (davul) ve Bill Wyman (bass gitar) tarafından kurulmuştur. Grup, 1960'ların ortalarından itibaren büyük bir başarı yakalayarak rock müziğin önde gelen gruplarından biri haline gelmiştir.

Rolling Stones'un müziği, rock 'n' roll, blues, R&B ve rock müziğinin farklı unsurlarını bir araya getirerek karakterize edilir. Grup, sahne performansları, enerjik müzikleri ve unutulmaz şarkılarıyla tanınır. Özellikle "Paint It Black," "Angie," "Start Me Up," "Sympathy for the Devil," "Jumpin' Jack Flash," ve "Satisfaction" gibi şarkıları, müzik tarihinde ikonik eserler arasında kabul edilir.

The Rolling Stones, uzun bir kariyere sahiptir ve hala müzik dünyasında aktif bir şekilde çalışmaktadır. Grup, 1960'ların sonlarından itibaren dünya çapında sayısız turne yapmış, birçok albüm ve single çıkarmıştır. Ayrıca grup, birçok ödül kazanmış ve Rock and Roll Hall of Fame'e kabul edilmiştir.

Rolling Stones, rock müziğin efsanevi gruplarından biri olarak kabul edilir ve müziğin evriminde büyük bir etki yaratmıştır. Müzikleri hala geniş bir dinleyici kitlesi tarafından keyifle dinlenmektedir ve grup, rock müziğin efsanevi figürlerinden biri olarak tanınır.

Morukların dönüşü: The Rolling Stones yeni albümle geliyor ile ilgili etiketler The Rolling Stones
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.