Morhipo'dan deprem bölgesine destek kartı

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüklerinde iki depremin ardından Türkiye tek yürek oldu. Herkes elinden geleni yapmaya çalışırken, gelişen teknoloji ile bu yardımların dijital odaklı yapılabildiğine de şahit olduk. Morhipo'da deprem bölgeleri için destek kartı hazırladı. İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı, e-Seferberlik adı altında birçok e-ticaret platformunu görevlendirdi. Deprem Yardımlaşma Seferberliği kampanyası ile birçok e-ticaret platformunda deprem bölgesine gitmek üzere temel ihtiyaçlar satılmaya başlandı. Bu temel ihtiyaçlar arasında ısıtıcılardan çocuk mamalarına, kışlık giyim ürünlerinden bakliyata, kedi-köpek mamalarından elektrikli ocaklara kadar birçok ürünü görmek mümkün. Ürünler genellikle sürekli güncelleniyor, ancak e-ticaret platformları bunları kendi yöntemlerine göre yapıyor.

Morhipo'dan deprem bölgesine destek kartı

Morhipo'dan deprem bölgesine destek kartı.

 Morhipo deprem seferberliği yanı sıra internet sitesi üzerinden Afad, Akut, Ahbap, Kızılay gibi derneklere destek kartları almak da mümkün. Kartların değeri 50 ila 1000 TL arasında değişiyor. Genellikle bir karttan maksimum 500 adet alınabiliyor ve kartların dijital bir ürün olduğunun da altının çizilmesi gerekiyor. Meblağ seçimleri ilgili sayfalardan yapılabiliyor. 

Morhipo'dan deprem bölgesine destek kartı ile ilgili etiketler ekonomi Morhibo AFAD Kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.