Monaco'dan flaş Radamel Falcao kararı!

Şampiyonlar Ligi'nde salı gecesi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Monaco bu gece Fransa Ligi'ndeki Lyon karşılaşmasında önemli oyuncusu Radamel Falcao'yu oynatmayacak.

Monaco Teknik direktörü Leonardo Jardim, "Falcao, Kolombiya'nın milli maçları için gittiği Güney Amerika'dan Perşembe dönebildi. Onu Lyon karşısında oynatmak sakatlığa yol açabilir" dedi.

NTV Spor'un haberine göre, Fransa Ligi'ne dört galibiyetle başlayan son şampiyon Monaco, Nice deplasmanında 4-0 kaybettikten sonra Strasbourg ve Lille'i yenmiş ama sekizinci haftada evinde Montpellier ile 1-1 berabere kalınca lider Paris Saint-Germain'in üç puan gerisine düşmüştü.

Bu nedenle Lyon deplasmanında kazanmaya mecbur olduklarını dile getiren Jardim, Karadağ Milli Takımı'nda sakatlanan Stefan Jovetic'i de kullanamayacağından forvette Keita Balde ve Adama Diakhaby'e görev verecek.

Monaco'dan flaş Radamel Falcao kararı! ile ilgili etiketler Monaco Falcao Beşiktaş leonardo jardim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.