Monaco, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon euro teklif etti

Geçen yaz Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in kapısından dönen Uğurcan Çakır'a bu kez de Monaco talip oldu... Fransa'nın köklü kulübü 25 yaşındaki yıldız eldiven için 15 milyon euro teklif etti. 20 milyondan 1 kuruş aşağı olmaz diyen Trabzonspor yönetimi teklifi geri çevirdi.

Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır'a Monaco'dan teklif var... Ligue 1 ekibi, A Milli Takım'ın EURO 2020'deki 3 maçta kalesini koruyan 25 yaşındaki Uğurcan için Bordo-Mavili kulübe 15 milyon euro bonservis teklif etti.

Fanatik'ta yer alan habere göre, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu rakamı az bularak teklifi geri çevirdi. Ancak Fransa’nın köklü kulübü, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için ısrarcı.

Trabzonspor yönetimi, Milli eldiveni 20 milyon Euro’dan aşağıya kesinlikle vermek istemiyor. Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edilirken Monaco'nun teklifi yükseltmesi bekleniyor. Uğurcan Çakır için şimdiye kadar Liverpool, Everton, Roma gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının adı geçmişti.

1. SINIF KALECİ ARIYORLAR

Hırvat teknik direktör Niko Kovac'ın çalıştırdığı AS Monaco'nun kalesini 30 yaşındaki Fransız kaleci Benjamin Lecomte koruyor. 3 kalecisinden de memnun olmayan Kovac, "1. sınıf" bir kaleci arıyor. Monaco yönetimi de Uğurcan Çakır'daki potansiyeli hem sportif başarı hem de ileriye dönük satış için son derece uygun görüyor. Fransız basınına yansıyan haberlerde en büyük sorunu kalede olan Monaco'nun bu yaz bu soruna kesin bir çözüm bulmak istediği ifade ediliyor.

350 milyon euroluk kadro değeriyle Fransa'nın en zengin 2. kulübü konunumdaki Monaco'nun Uğurcan Çakır'a alternatif birkaç isimle de temasta olduğu belirtiliyor. Trabzonspor yönetimi Uğurcan için 20 milyon euro artı sonraki satıştan yüzde 20 pay istiyor.

 Monaco, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon euro teklif etti

Monaco, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a 15 milyon euro teklif etti ile ilgili etiketler Uğurcan Çakır Monaco Ligue 1 Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.