Anadolu Efes, Monaco deplasmanından farklı mağlup!

THY Euroleague'deki son iki deplasman maçında mağlup olan Anadolu Efes, 29. hafta mücadelesinde AS Monaco'la karşılaştı. Lacivert-Beyazlılar etkisiz bir performans gösterdiği mücadeleyi 102-80 kaybetti. Ergin Ataman'ın takımı son 3 deplasman maçında mağlup ayrıldı.

Son maçında Baskonia deplasmanında mağlup olan temsilcimiz, Salle Gaston Medecin Salonu'nda oynanan mücadeleye Larkin, Beaubois, Singleton, Pleiß ve Dunston beşiyle başladı. İlk çeyrekte rakibinin etkili oyununa karşılık veremeyen Efes, ilk 10 dakikayı 25-19'la geride kapattı. İkinci çeyrekte de sönük görüntü veren Lacivert Beyazlılar, devreyi 49-38 geride tamamladı.

İkinici yarıda da Monaco'nun etkili oyununa cevap vermekte zorlanan Ergin Ataman'ın öğrencileri, son çeyreğe 75-56 geride gitti. Larkin gibi önemli bir silahtan maç boyunca faydalanamayan Efes, maçı da 102-80 mağlup tamamladı. Temsilcimiz bu sonuçla olası bir ikili averajı da rakibine kaptırmış oldu.

Maçın ev skorer ismi ev sahibi ekibin oyun kurucusu Mike James oldu. James mücadeleyi 27 sayıyla tamamladı. Amerikalı oyuncuyu temsilcimiz Anadolu Efes'ten Micic takip etti. Sırp oyuncu maçı 25 sayıyla noktaladı. Öte yandan temsilcimizde Beaubois 13, Dunston 12, Braynt 10 sayıyla çift hanelere ulaşan diğer isimler oldu.

 

SIRADAKİ DURAK ZALGİRİS

Temsilcimiz Anadolu Efes bu sezonki 13 mağlubiyetini aldı. Lacivert Beyazlılar bir sonraki maçında Litvanya deplasmanında Zalgiris'e konuk olacak.

ANADOLU EFES'İN AVRUPA KUPALARINDAKİ 755. MAÇI

Anadolu Efes, Monaco müsabakasıyla Avrupa kupalarında 755. maçına çıktı.

Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 754 karşılaşmada 429 galibiyet ve 325 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde ise 507. maçını oynayacak. Lacivert-beyazlılar, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda çıktığı 506 karşılaşmada 272 galibiyet elde etti, 234 kez rakiplerine mağlup oldu.

Anadolu Efes, Monaco deplasmanından farklı mağlup! ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague AS Monaco
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.