Mollaveisoğlu, Sedat Peker'in avukatı ile görüştü: Savunma hazırlıyor

TELE1 programcısı Tuncay Mollaveisoğlu, suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın'la görüştüğünü açıkladı. Mollaveisoğlu, Sedat Peker’in hakkındaki dosyalarla ilgili savunma hazırlığı yaptığını söyledi.

Gazeteci ve TELE1 programcısı Tuncay Mollaveisoğlu, Anında Manşet programında suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın ile görüştüğünü açıkladı.

SAVUNMA HAZIRLIYOR

Mollaveisoğlu, “Avukatı Ersan Barkın, müvekkili ile Skype üzerinden bir görüşme yapmış. Peker’in hakkındaki dosyalarla, iddialarla ilgili bir savunma hazırlığı yaptığını söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir gözaltı sürecinin kesinlikle olmadığını belirtti” dedi.

SEDAT PEKER'İN DİJİTAL TECRİTİ DEVAM EDİYOR

Sedat Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasında bir ‘pazarlık unsuru’ da olabileceğini söyleyen Mollaveisoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Avukatı Türkiye ile BAE arasında başlayan görüşmeler sonrasında dijital tecritinin devam ettiğini söylüyor. Peker bu nedenle video veya sosyal medya paylaşımı yapamıyor. Peker’ Şu anda buna sadık kalmak zorundayım’ diyor.”

Mollaveisoğlu, Sedat Peker'in avukatı ile görüştü: Savunma hazırlıyor ile ilgili etiketler Sedat Peker BAE
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.