Moderna aşısı hangi ülkenin?

Moderna, tarafından hafta sonunda yapılan koronavirüs aşı sonuçlarından yüzde 94,1 oranında başarı sağlandığı açıklandı. Bu haberin hemen ardından ise Moderna aşısı hangi ülkenin sorusu gündeme geldi.

Moderna aşısı hangi ülkenin sorusu vatabdaşlar tarafından yakın takipte. Moderna’nın aşı ekibinin başında bulunan Dr. Tal Zaks tarafından yapılan son dakika açıklamasında, "Son derece etkili bir aşımız olduğuna inanıyoruz. Artık bunu kanıtlayacak verilere sahibiz” ifadelerini kullanırken "Bu salgını yok etmekte önemli bir rol oynamayı umuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Moderna aşısının hafta sonu yapılan denemelerinde yüzde 94,1’lik bir başarı yakalandığı belirtildi.

MODERNA AŞISI HANGİ ÜLKENİN?

ABD'nin Massachusetts kenti merkezli biyoteknoloji şirketi Moderna Inc, üzerinde çalıştıkları aşıyla ilgili açıklamada bulundu. Amerikan ilaç şirketi olan Moderna, geliştirdiği koronavirüs aşısı hakkında yeni detayları paylaştı.

 

Moderna aşısı hangi ülkenin? ile ilgili etiketler moderna aşı Moderna Aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.