Model Elif Ece Uzun'dan şok karar! İkizlerinin babası Mehmet Tuş'tan boşanıyor

Yaklaşık iki yıl önce iş insanı Mehmet Tuş ile nikah masasına oturan ve bu süreçte podyumlara ara verip ikiz bebekleriyle ilgilenmeyi tercih eden 37 yaşındaki manken Elif Ece Uzun, önceki gün yakın arkadaşı Zeynep Mansur ile Nişantaşı'nda alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Uzun, ikizlerinin babası Mehmet Tuş'tan boşanma süreci ile ilgili kendisine yönetilten soruları yanıtladı.

Yakın arkadaşı Zeynep Mansur ile Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan Elif Ece Uzun, boşanma aşamasında olduğu eşi Mehmet Tuş ile ilgili süreç hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

 Model Elif Ece Uzun'dan şok karar! İkizlerinin babası Mehmet Tuş'tan boşanıyor

 

''DENEDİK OLMADI''

Elif Ece, "Geçtiğimiz aylarda Mehmet'le ailelerin araya girmesiyle kısa süreli bir barışma süreci yaşadık. Denedik ama olmadı. Bu saatten sonra da dönüşü yok yakın zamanda mahkememiz olacak. Hakkımızda hayırlısı" açıklamasında bulundu.

Model Elif Ece Uzun'dan şok karar! İkizlerinin babası Mehmet Tuş'tan boşanıyor - Resim : 2

Evlendikten ve ikizlerini kucağına aldıktan sonra podyumlardan uzakta olan Uzun, sözlerine; "Ben tekrar podyumlara geri döndüm. İkizlerim 7 aylık oldu. Benim için zor bir süreçti. Bakıcısız yedi ay tek başıma baktım. Şimdi işlerime geri döndüm. Her şeyin hayırlısı" şeklinde devam etti.

ELİF ECE UZUN

 

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI

Elif Ece Uzun, ikiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş’un defalarca fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia ederek iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, Mehmet Tuş’un eşi Elif Ece Uzun’a defalarca fiziksel şiddet uyguladığı ve olayın karakola intikal ettiği anlatıldı.

MehmetTuş


'HAYATİ TEHLİKESİ VARDIR' 

Elif Ece Uzun’un fiziksel şiddetin yanı sıra ekonomik ve psikolojik şiddete de maruz kaldığının belirtildiği dilekçede, “Mehmet Tuş, uyuşturucu madde kullanmaktadır. Elif Ece Uzun’un kişilik haklarına saldırı teşkil eden hakaretler etmektedir. Mehmet Tuş, eşine şiddet uygulama, tehdit, hakaret ve aşağılama içeren söylemlerde bulunma, bedensel ve ruhsal bütünlüğüne zarar verme gibi eylemleri alışkanlık haline getirmiştir. Uzun, eşiyle aynı evde yaşadığı için hayati tehlikesi vardır. Korku ve endişe duyan Elif Ece Uzun’un mahkemenizce korunmasını istiyoruz” ifadeleri yer aldı.

Karara itiraz eden Mehmet Tuş ise, eşinin mankenlik camiasından uzak olduğu için mağdur rolünü oynayıp kendisine yer bulmaya çalıştığını söyledi.

 

"YERDE SÜRÜKLEDİ, TOKAT ATTI"


Eşinin korunma kararına rağmen ailesiyle birlikte Sakarya’ya yanına geldiğini belirten model, "Barışalım diye yalvardı, affettim. Aracımız seyir halindeyken boşanma davası nedeniyle tartışmaya başladık. 'O.. seni mahvedeceğim. Çocuklarımı alacağım. Sana vesikalık çıkaracağım’ diyerek hakaretlerde bulundu. Yakıt aldığımız esnada saçımdan tutarak yere attı, yerde sürükledi, tokat attı" demişti.

2019 YILINDA EVLENDİLER

Elif Ece Uzun, iş insanı Mehmet Tuş ile Ekim 2019'da Sapanca'da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti. Çift, işlerinin yoğunluğundan ötürü balayını ertelemişti. Düğün törenine aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu yaklaşık 200 konuk katılmıştı.

Milliyet/Seçkin Şenvardar

Model Elif Ece Uzun'dan şok karar! İkizlerinin babası Mehmet Tuş'tan boşanıyor ile ilgili etiketler elif ece uzun Mehmet Tuş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.