Moda'da umursamaz kalabalık!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu uygulanmadı. Cumartesi akşamı Moda sahilinde oluşan yoğun kalabalığı uyaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarısı sonuç vermedi. Pazar akşamı da Moda'da aynı manzaranın oluştuğu görüldü.

Türkiye genelinde, koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında getirilen sahillerde yürüyüş ve spor yapmak 1 Haziran'dan itibaren kaldırılmıştı.

YOĞUNLUK GECE DE DEVAM ETTİ

Yasağın sona ermesiyle birlikte vatandaşlar sahilde spor ve yürüyüş yaptı. Gündüz dolup taşan Moda Sahilinde ise gece boyu yoğunluk devam etti.

Moda'da umursamaz kalabalık!

"ÇOK FAZLA NORMALLEŞMEYELİM"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Moda Sahilinde göbek atarak eğlenen vatandaşların sosyal mesafe kuralını ihlal etmesini ve maske takmamasına tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntü paylaşan Bakan Koca, şu notu düşmüştü:

"Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.Bu habere daha var. Çok fazla normalleşmeyelim. Maske + mesafe kuralına moda olarak uyalım."

İHA

 

 

Moda'da umursamaz kalabalık! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Koronavirüs Korona kalabalık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.