Modacı Tolga Çam'dan müşterisi olan Safiye Soyman'a olay gönderme

Ünlü isimlerin modacısı Tolga Çam, isim vermeden müşterisi olan Safiye Soyman'ı hedef aldı. Son günlerde Instagram hesabından reklam videoları yayınlamaya başlayan Safiye Soyman'ın yaptığı son reklam paylaşımının hemen ardından Tolga Çam da 'Instagram'da reklam alan herkesi siliyorum' dedi ve isyan etti: 'Yeter doymadınız paraya be!'

Aralarında Aslı Hünel, Gülben Ergen, Ceylan, Sime Tertemiz, Deniz Seki, Seda Sayan, Demet Akalın, Işın Karaca, Linet'in de olduğu birçok ünlü ismi giydiren Tolga Çam'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Tolga Çam, sosyal medya hesabından reklam paylaşımları yapan ünlü isimlere adeta ateş püskürdü. Modacı, isim vermeden müşterisi olan Safiye Soyman'ı hedef aldı.


SAFİYE SOYMAN, INSTAGRAM'DA REKLAM YAPAN ÜNLÜLER KERVANINA KATILDI

61 yaşındaki şarkıcı Safiye Soyman, son günlerde 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından reklam yapmaya başladı. Son olarak ücret karşılığında bir yüz kremi, saç serumu ve kaş rimelinin tanıtımını yapan ve kendisinin de bu ürünleri kullandığını belirtip takipçilerine tavsiye eden Safiye Soyman'ın bu hareketine modacı Tolga Çam'dan olay gönderme geldi.

Modacı Tolga Çam'dan müşterisi olan Safiye Soyman'a olay gönderme

TOLGA ÇAM: INSTAGRAM'DA REKLAM ALAN HERKESİ SİLİYORUM

Safiye Soyman'ın Instagram hesabından yaptığı reklam paylaşımının hemen ardından modacı Tolga Çam da kendi Instagram sayfasından bir açıklama yayınladı. Ünlü modacı paylaşımında ''Pazar tezgahları gibi Instagram'da ürün satmaya çalışıp reklam alan herkesi siliyorum artık. Yeter doymadınız paraya be' Sen kim, ürün tanımak kim? Kusura bakmayın ama aç sefil görünüyorsunuz hepiniz!'' ifadelerini kullandı. 

Modacı Tolga Çam'dan müşterisi olan Safiye Soyman'a olay gönderme - Resim : 2

BU SÖZLER SAFİYE SOYMAN'A MI?

Tolga Çam'ın bu paylaşımı, Safiye Soyman'ın reklam paylaşımından hemen sonra yapması manidar bulundu. Çam'ın yaptığı paylaşımla müşterisi olan Safiye Soyman'ı hedef aldığı iddia edildi. İkili birbirlerini Instagram'da takip etmeye devam ediyor.

Modacı Tolga Çam'dan müşterisi olan Safiye Soyman'a olay gönderme - Resim : 3

Modacı Tolga Çam'dan müşterisi olan Safiye Soyman'a olay gönderme ile ilgili etiketler Safiye Soyman Sosyal Medya Reklam Instagram Tolga Çam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.