MLS ekibi Los Angeles FC'nin transferdeki hedefi Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Mesut Özil!

Mesut Özil, Fenerbahçe'de yönetim kararı ile kadro dışı bırakılmıştı. Sezon sonunda sarı-lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanan Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu. Yıldız futbolcu kariyerinin son demlerini MLS'te geçirme kararı aldı. Los Angeles FC, Mesut Özil ile çok yakından ilgileniyor. Öte yandan, Körfez ülkelerinin de Mesut'a yakın olduğu ifade edildi. Haberde Mesut'un MLS'e daha yakın olduğu belirtiliyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon çıktığı 26 maçta 9 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Fenerbahçe forması ile Türkiye kariyerine adım atan ünlü futbolcu Mesut Özil, sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcu Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve İsmail Kartal'ın ortak kararı ile kadro dışı bırakılmış ve sezonu kapatmıştı. Akşam'ın Alman basını Bild'den aktardığı habere göre; Mesut Özil ABD'ye gidecek.

MESUT AMERİKA YOLCUSU

Yıldız futbolcu kariyerinin son demlerini MLS'te geçirme kararı aldı. Los Angeles FC, Mesut Özil ile çok yakından ilgileniyor. Öte yandan, tecrübeli isme Körfez ülkelerinden de gelen teklifler bulunmakta, ancak Mesut Özil'in MLS'e daha yakın olduğu ifade edildi.

BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonunun devre arasında katılan Mesut Özil, bu sezona iyi bir başlangıç yapmayı başarmıştı. Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde gol atmış, tarihe geçmişti. Tecrübeli oyuncu bu sezon çıktığı 26 maçta 9 gol 2 asistlik performans gösterdi.

MLS ekibi Los Angeles FC'nin transferdeki hedefi Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Mesut Özil! ile ilgili etiketler Süper Lig Mesut Özil Fenerbahçe ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.