MİT'ten Suriye'de başarılı operasyon! DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş ve 3 terörist yakalandı

MİT'in Suriye'de düzenlediği operasyonda, aralarında kırmızı kategoride aranan DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş'in de bulunduğu 4 terörist yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) Suriye'de düzenlediği operasyonda, aralarında kırmızı kategoride aranan DEAŞ'ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş'in de bulunduğu 4 terörist yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT'in Suriye'deki çalışmalarda 4 teröristin yeri saptandı.

MİT'ten Suriye'de başarılı operasyon! DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş ve 3 terörist yakalandı

Yürütülen çalışmalar sonucunda yakalanan teröristler emniyet birimlerine teslim edildi. Yakalanan teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan DEAŞ'ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş olduğu belirlendi.

 MİT'ten Suriye'de başarılı operasyon! DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş ve 3 terörist yakalandı - Resim : 2

Variş'in, Türkiye'de DEAŞ tarafından gerçekleştirilmesi planlanan ve güvenlik güçlerince engellenen çok sayıda terör eylemi ile bağlantılı olduğu tespit edildi.


.

 


.

MİT'ten Suriye'de başarılı operasyon! DEAŞ’ın eski sözde Türkiye valisi Şahap Variş ve 3 terörist yakalandı ile ilgili etiketler DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.