MİT’TEN PKK’YA SÜLEYMANİYE’DE NOKTA OPERASYON!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in üslere yönelik saldırı hazırlığındaki PKK’lı kritik ismi imha ettiği nokta operasyonu ile Suriye’deki 50 PKK hedefine yapılan operasyonun ayrıntılarını ve İsveç’in NATO üyeliği için TBMM'deki ilk adımını masaya yatırdı.

''EYVERİ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN IRAK-İRAN SINIRINDAKİ TÜM KADIN TERÖRİSTLERİNİN FAALİYETLERİNDEN BİRİNCİ DERECEDE SORUMLU KİŞİDİR''

Ceyhun Bozkurt, ''Zeynep Eyveri, terör örgütünün Irak-İran sınırındaki tüm kadın teröristlerinin faaliyetlerinden birinci derecede sorumlu kişidir. Terör örgütü Süleymaniye'de son dönemde yoğun faliyet yürütüyor. Süleymaniye Kerkük hattının son derece kritik noktasıdır.

''MİT PKK/PYD'NİN SURİYE, KAMIŞLI VE AYNEL ARAB'DA ÇOK SAYIDA FİNANS, LOJİSTİK VE BAŞKA ALANLARDA KULLANDIĞI TESİSLERİ İMHA ETTİ''

Son dönemde terör örgütünün Kerkük'te örgütlenmeye gittiğini görüyoruz. Türkiye terör örgütüne 'Değil Kandil, Hakurk Süleymaniye'ye kadar inseniz orada imha ederiz' mesajı veriyor. Eyveri'nin imhası bu çerçevede ele alınmalı. Terör örgütü bir darbe daha yedi. MİT PKK/PYD'nin Suriye, Kamışlı ve Aynel Arab'da çok sayıda finans, lojistik ve başka alanlarda kullandığı tesisleri imha etti. MİT, sahada istihbarat olarak çok güçlü. Hem teknik istihbarat hem de örgüt içine sızan saha istihbaratından ciddi bilgiler geliyor. Operasyon noktası saptandıktan sonra düğmeye basılıyor.

''DEM PARTİ, TERÖR ÖRGÜTLENMESİNİN MERKEZİNDE YER ALIYOR''

Öldürülen kürtlerin kanları Dem partililerin ellerinde. DEM Parti, terör örgütlenmesinin merkezinde yer alıyor. DEM Parti, doğrudan eylemi gerçekleştiren yapının diğer tarafıdır. Bunlar da teröristtir. Bu unsurlar şu anda Meclis'te. Talimat gelse Meclis'te kanlı eylem yaparlar. Tuncer Bakırhan Kandil'den izin almadan tuvalete gidemez.

''YUNANİSTAN'A F-35 SATIŞINI HIZLANDIRMAK DEMEK, YUNANİSTAN'IN HAVA-HAVA DENGESİNDE TÜRKİYE'Yİ GEÇMESİNİN ÖNÜNÜ AÇMAKTIR''

''ABD İsveç'in nato üyeliğinden memnun ise bu olay döner dolaşır Türkiye'ye patlar. İsveç'in doğrudan Türk düşmanlığına ilişkin tüm kapıları açık. İsveç'in NATO'ya alınması demek, PYD terör örgütüne yeni silahların gitmesi demektir. PKK'ya Avrupa'da özgürce eylem yaptırmak demektir. ABD'liler isveç meselesi üzerinden Türkiye'ye F-16 baskısının yanı sıra Yunanistan'a F-35 satışını hızlandırırız tehdidinde bulunuyor. Türkiye İsveç'in NATO üyeliğini taktik hamle olarak komisyondan geçirip genel kurulda bekletebilir. Yunanistan'a F-35 satışını hızlandırmak demek, Yunanistan'ın hava-hava dengesinde Türkiye'yi geçmesinin önünü açmaktır. İsveç'e verilecek her oy PYD/PKK'ya silah olarak dönecektir. İsveç'in NATO üyeliği TBMM Genel Kurulu'nda reddedilmelidir.

''NETANYAHU'NUN YOLUN SONUNA GELDİĞİ GÖRÜLÜYOR''

Netanyahu'nun yolun sonuna geldiği görülüyor. İsrail kaybetti. Netanyahu'yu harcayıp iktidar değişikliği ile Gazze'deki durumu daha yumuşak bir sürece evirmek istiyorlar.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MİT’TEN PKK’YA SÜLEYMANİYE’DE NOKTA OPERASYON! ile ilgili etiketler MİT PKK İsveç NATO Yunanistan ABD TBMM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.